M.G.M.H. LIJESEN PH.D.

DOCTOR OF PHILOSOPHY IN ALLIED HEALTH SERVICES

Tijd voor kwaliteit

Gastenboek

gastenboek gesloten

26/09/2005

Gorissen

Roermond

 

niet meer depressief

Jarenlang niet buiten durven komen en opgesloten zitten, ik weet hoe het voelde en leed er zeer onder. Gelukkig kreeg ik uw adres ik kom nu weer onder mensen, durf weer de straat op en ben niet meer depresssief. Bedankt

26/09/2005

Sluismans

Hoensbroek

 

het gaat weer uitstekend

Ook even een bedankje namen ons. Het gaat weer uitstekend.

23/09/2005

Koopmans

Tilburg

 

niet meer bij de pakken neerzitten

Bedankje uit Tilburg. Het was een eindje rijden, maar meer dan waard het gaat weer uitstekend met mij mijn werk weer hervat. Maar nog veel voornamer mijn leven weer opgepakt, ik zit niet meer bij de pakken neer maar zet mijn schouders eronder.

20/09/2005

Bleijlevens

Maastricht

 

perfecte hulp

Ook ik wil u nogmaals bedanken voor uw perfecte hulp, ik heb echt geen last meer. BEDANKT !!!

19/09/2005

v. Velzen

Born

 

het ging steelds slechter na de operatie

Een kleine ingreep stelt niets voor vertelden ze mij in het ziekenhuis. Maar na de operatie ging het alleen maar slechter krreeg steeds meer last en pijn, totdat een collega mij over u vertelde. Na enkele behandelingen al duidelijke vermindering van mijn klachten en nu KLACHTENVRIJ. Bedankt Bedankt en nogmaals bedankt!

19/09/2005

Jansen

Maastricht

 

:-) eindelijk gestopt met roken en niet dikker geworden

Bedankt, Ik rook nu precies een jaar niet meer.

15/09/2005

Versteen

Maasmechelen

 

voel de dagelijkse verbetering

Toen ik het las dacht ik ja, het zal wel de man met de gouden handen. Maar ik heb het ondervonden waar ik jaren mee liep en maar mee moest leren leven volgens de heren doktoren. U heeft u mij geholpen, ik begrijp er niets van wil het eigenlijk ook niet begrijpen maar ik voel dagelijks de verbetering en dat is waar het omgaat. :-) Bedankt en zoals beloofd kom ik u nog een bos bloemen brengen

13/09/2005

Schippers

Maastricht

 

wonderbaarlijke genezing

Ook ik wilde even een berichtje toevoegen aan uw site gezien de "wonderbaarlijke" verbetering/genezing. Ik liep reeds jaren met tal van klachten waar niemand iets mee doen kon, dan weer eens hier last van dan weer eens daar last van. Na een luisterend oor (eindelijk)en uw behandelingen kan ik weer functioneren zoals het hoort. Ik voel me weer mijn leeftijd met de daarbij behorende beperkingen maar beslist geen wrak meer. Bedankt.

05/09/2005

Smitshoezen

Enkhuizen

 

We voelen ons weer mens

Het waren lange ritten naar u toe maar zijn toch blij deze te hebben gemaakt. We voelen ons beiden weer "mens" we kunnen nu weer gezellig met z'n tweetjes behoorlijk wandelen en niet de hele dag thuis zitten. Over drie weken komen we nog een keer voor controle. Alvast onze hartelijke dank voor uw hulp. Mevr. en Dhr. Smitshoezen

14/07/2005

Mevr. Schutsema

Dedemsvaart

 

klachtenvrij na wiplash

Wiplash u moet hier mee maar leren leven dit vertelde me iedere arts waar ik geweest ben en dat waren er heel veel. Ik leefde maar daar was alles mee gezegd, niet alleen voor mij maar ook voor mijn omgeving was het een last. Ja WAS, want nu na uw behandelingen ben ik zo goed als klachten vrij, ik kan weer winkelen ben niet meer vermoeid en noem maar op. Namens mij maar ook zeer zeker namens mijn familie BEDANKT!!!

14/07/2005

P. Eykeboom

Sittard

 

geen rugklachten meer

Veel pijn in mijn rug kon nog niet meer fatsoenlijk lopen of iets tillen. Geen last meer gehad.

11/07/2005

B. Schippers

Heerlen

 

advies en behandeling

Zojuist terug van vakantie en: NERGENS last van gehad. Bedankt voor uw advies en behandelingen

04/07/2005

Dhr. Leenaarts

Sittard

 

Roken, eindelijk verlost

Na 35 jaar stevig gerookt te hebben ( twee pakjes per dag )ben ik nu "clean" na uw behandelingen geen zin meer gehad om te roken. Ik maar vooral ook mijn omgeving staan versteld, dat ik niet meer rook. Bedankt

03/07/2005

Fam. Steens

Heerlen

 

kinderen zonder hooikoorts

Ook wij wilden u even bedanken voor uw hulp, onze twee kinderen voelen zich weer perfect zonder de hooikoorts.

23/06/2005

P. v.d. Sluis

Weert

 

psoriasis

Ik HAD psoriais een huidaandoening waar ik volgens de huisarts en specialist mee moest leren leven. Het enige wat ze vertelden is dat de psoriasis zou verergeren bij stress. Ik met geen woorden beschrijven hoe ik me nu voel, ik huil af en toe van blijdschap dat ik me weer vertonen kan en niet meer als een dief in de nacht me op straat moet begeven. Ik zal u in ieder gebed insluiten mijn DANK is zeer groot.

17/06/2005

Sluismans

Heerlen

 

geen hooikoorts meer

Geen last meer gehad van mijn hooikoorts en van mijn rug ook geen last meer. Bedankt!!!

07/06/2005

P. Vreders

Roermond

 

Klasse Klasse Klasse

Klasse Klasse Klasse eindelijk eens iemand ontmoet die mij niet aan het lijntje hield en van het kastje naar de muur stuurde. Bedankt voor uw hulp/behandelingen. Zodra ik weer iets mankeer weet ik u te vinden.

26/05/2005

Dhr. Verdonk

Heerlen

 

succesrijke behandeling

Geachte heer leijsen, ik wilde u nogmaals bedanken voor de behandelingen die zeer succesrijk waren. Met veel scepsis ben ik naar u toegekomen, ik had "alles" al gehad, u moest binnen 5 behandelingen resultaat hebben. Dat was de doorslag dat ik (gelukkig) met de behandelingen begonnen ben ik kan weer functioneren zoals het hoort ga weer wandelen en sporten. Bedankt!

26/05/2005

dhr. Huls

Roermond

 

stoppen met roken

Stoppen met roken iets dat ik al jaren aan het proberen was, maar nooit echt gelukt soms enkele dagen soms enkele weken. Maar nu meer dan een jaar na de behandeling door u nog altijd niet gerookt! ik heb geen enkele behoefte of drang naar iets anders. U zult mij waarschijnlijk al vergeten zijn, maar ik u niet. mvrgr Hans Huls

17/05/2005

Dhr. Sietsema

Venlo

 

constante pijn

Wij hopen dat ook u prettige Pinksterdagen gehad heeft, wij zijn er lekker een weekendje op uit gegaan en heerlijk gewandeld. Tot voor 3maanden was dit gezien mijn constante pijnen ondenkbaar. Wij wensen u nog veel succes en gezondheid toe.

17/05/2005

V. Janssen

Brunssum

 

verlost van helse pijnen

Na jaren met de stempel: u heeft fibromyalgie en leer er maar mee leven rongelopen te hebben, ben ik eindelijk na 7 behandelingen door u verlost van mijn af en toe helse pijnen, mijn dank hiervoor.

02/05/2005

P. Schaapsma

Geleen

 

zonder pijn opstaan

vanmorgen zonder pijn in het lichaam opgestaan geen warming-up uurtje nodig gehad het is geweldig nogmaals BEDANKT!!!

26/04/2005

P. v. Schaik

Wessem

 

slapeloosheid en pijn zijn verdwenen

Onze dank voor uw hulp, slapeloosheid en pijnen door het hele lichaam (fibromyalgie)zijn verdwenen.

25/04/2005

Dhr. P. Verstegen

Sittard

 

na jaren geen pijn meer

Bedankt voor uw hulp, na jaren geen pijn meer in mijn gewrichten en onderrug.

22/04/2005

Sjohn Gerritsen

hoensbroek

 

geen hooikoorts meer

GEEN last meer van hooikoorts, u kunt zich niet in denken hoe blij u mij gemaakt heeft. GEEN loopneus meer GEEN jeukende ogen etc. Bedankt Bedankt Beadankt

22/04/2005

J. v. Grutsen

Kerkrade

 

nergens meer last van

Ook ik heb nergens meer last van dank zij uw hulp, geen snotterende neus meer of tranende en jeukende ogen. Ook namens mij nogmaals bedankt maar ook zeker voor uw luisterend oor.

18/03/2005

Dhr. A Schellema

Heerlen

 

ik voel me beter

Na jaren twee pakjes per dag te hebben gerookt en tig keer geprobeerd om te stoppen en nu zonder moeite geen enkele meer, mijn kleren stinken niet meer en ik voel me in zijn totaliteit beter. Bedankt voor uw hulp

14/03/2005

H. Schoonbrood

Hoensbroek

 

Geen bijwerkingen en gestopt met roken!

Ook ik ben na 43 jaar eindelijk gestopt met roken, zonder enige moeite of bijwerkingen. En niet het minst belangrijke, ik ben NIETS aangekomen. Bedankt!

11/03/2005

I. Schrevers

Brunssum

 

stoppen met roken

36 jaar gerookt nou ja roken het was meer kwalmen de een na de ander 30 sigaretten per dag. Sedert 3 maanden geen enkele meer zonder problemen en nog belangrijker voor mij ik ben niets aangekomen dank zij uw behandelingen. BEDANKT!!!

10/03/2005

M.C. Geelen

Kerkrade

 

angst en nerveusiteit

Dr.Lijesen bedankt voor uw behandelingen, angsten en erge nerveusiteit beheersten mijn leven, ik voel me een compleet ander mens, nogmaals mijn dank.

10/03/2005

J. Verschuren

Born

 

luisterend oor

Bedankt, voor uw luisterend oor en hulp

28/02/2005

J. Arandos

Geleen

 

ik heb weer een normaal leven

Met zeer veel scepsis naar u toe gekomen, ik had geen hoge hoed op van alternatieve geneeswijze. Maar ik ben blij dat ik naar u gekomen ben mijn aanhoudende en zeurende hoofdpijnen een aandoening waar ik mee moest leren leven volgens huisart en specialist is verholpen ik kan weer functioneren. Was ik maar eerder er mee begonnen dan had ik eerder weer een "normaal"leven gehad.

22/02/2005

Peter Krommeling

's Hertogenbosch

 

er is nog hoop, ook voor U

Jarenlang ziekenhuis in en uit en ze konden maar niets vinden. U moet er maar mee leren leven was het enige antwoord wat ik kreeg. Ze konden maar niets vinden, maar ondertussen ging ik langs de muren op van de pijn. Voor alle ander mensen er is nog hoop ook voor U. Mijnheer Lijsen bedankt!

22/02/2005

Mevr Schuitema

Sittard

 

ik kan weer functioneren

Fibromyalgie een duur woord voor allerhande pijnen door heel het lichaam, ik had echt alles al gedaan "alle" therapeuten en doktoren bezocht. Ik moest er maar mee leren leven volgens de medici. Maar gelukkig kwam ik via kennissen van mij in uw praktijk terecht u beloofde me niets maar zei wel binnen 5 behandelingen resultaat te moeten hebben. En ja gelukkig er was resultaat ik voel me weer mens en kan weer functioneren, we zijn er nog niet maar ik weet dat ik er kom en zie mijn oude dag met vertrouwen tegemoet, tot vrijdag

17/02/2005

mevr. Verschuren

Kerkrade

 

luisterend oor

Langs deze weg wilde ik u bedanken voor het luisterend oor en de goede hulp.

09/02/2005

W.K.H.Schariss

Maastricht

 

ik voel me als herboren

Ik heb dit jaar weer volop kunnen genieten van de Carnaval, gedanst en gezongen tot in de late uurtjes en: nergens last van gehad. Bedankt ik voel me als herboren.

01/02/2005

J. v. Velden

Vlaardingen

 

na 8 jaar veel pijn geen last meer

Langs deze weg wil ik u nogmaals bedanken voor uw hulp, ik heb totaal geen last meer van mijn rug. (8 jaar veel pijn en belemmeringen gehad) Bedankt Dr. Lijesen John v.Velden

01/02/2005

Paula Schoonbrood

Grubbenvorst

 

perfecte hulp

bedankt voor de perfecte hulp. groetjes Paula Schoonbrood

01/02/2005

Janssen

Assen

 

de man met gouden handen

Vandaag mijn laatste behandeling bij u gehad (genoten) het is waar wat ze schrijven, de man met gouden handen. Ik ben met plezier steeds naar het mooie Limburg gekomen, omdat ik weer licht zag (u mij gaf)in mijn leven. Mijnheer Lijesen nogmaals mijn dank ook namens mijn vrouw. Hoogachtend, Gerrit Janssen

31/01/2005

J.Smulders

Maastricht

 

geen last meer van mijn rug

Hartstikke bedankt voor de meer dan goede behandelingen. Geen last meer van mijn rug kan weer normaal lopen en werken. Nogmaals BEDANKT!!!

25/01/2005

K. van Oudeland

Arnhem

 

goede behandeling

Bedank voor de goede behandelingen. Het heeft me zeer veel geholpen!

Eerste Vorige