M.G.M.H. LIJESEN PH.D.

DOCTOR OF PHILOSOPHY IN ALLIED HEALTH SERVICES

Tijd voor kwaliteit

Gastenboek

gastenboek gesloten

15/06/2011

Yvonne Reinders

Maastricht

 

Dank

Na jaren van het kastje naar de muur gestuurd te zijn ben ik eindelijk van mijn kwaal af. Hartelijk dank voor de goede zorgen.

14/06/2011

Bex

Vaals

 

Fibromyalgie & vermoeidheid

Al meer dan 4 jaar last gehad van fibromyalgie en vermoeidheid, ik werd er op het laatst mismoedig van, die constante pijnen en vermoeidheid. Iedere dag je niet lekker voelen is niet niks, maar voel me nu na de behandelingen weer stukken beter. Marlous Bex

09/06/2011

Geraeds

Maastricht

 

Exzeem - jeuk / droge & natte huid

Bedankt voor uw behandelingen, ben weer toonbaar en heb geen jeuk meer!

09/06/2011

H Coemans

Voerendaal

 

constitutioneel eczeem

Sinds kort ben ik begonnen met Uw zalf i.v.m mijn eczeem. Na 2 weken gebruik hiervan was het resultaat al zichtbaar. Het voordeel van deze zalf is dat je hiermee ook in de zon mag, dit is niet mogelijk met de zalf van de dermatoloog i.v.m verbranden. Ik zal hier zeker mee doorgaan.

06/06/2011

Mevr. Savekoul

Limbricht

 

Slecht - niet slapen

Na enkele behandelingen sliep ik weer als vanouds, HEERLIJK :-) Jeanny Savekoul

31/05/2011

Claassen

Sittard

 

Pijnen - ontstekingen

Meer dan bedankt! Sjohn Claassen

24/05/2011

Polleke

Heerlen

 

Twijfel

Wat begon als een dag vol twijfel maar ook hoop, eindigde met het bewustzijn dat het langzaam helend is.......... Groet en dank

23/05/2011

Rademacher

Kerkrade

 

ME/CVS (chronisch vermoeidheidssyndroom)


13/05/2011

Desiree Ewald

Brunssum

 

manisch-depressief

Bedankt voor uw hulp. Ik heb gelukkig nergens meer last van. Ik hoop ook dat dit zo blijft, ik heb namelijk al jaren last van manisch-depressiviteit. Toen ik voor de eerste behandeling kwam, had ik zo mijn twijfels. Maar na 8 behandelingen voel ik me echt weer kiplekker. Dit had ik echt niet verwacht. Ik was toen ik begon echt zwaar depressief. Ik wil tegen mensen zeggen die dezelfde klachten als ik hebben, probeer het gewoon. Je zult echt versteld staan! Dr. Lijessen ik wil u echt heel erg bedanken en ik zal zeker geregeld komen en in behandeling blijven.

09/05/2011

v.d. Akker

Voerendaal

 

Maag /darm & huid

Bedankt voor uw hulp, geen last meer gehad.

03/05/2011

Mevr. Daalman

Bocholtz

 

Exzeem - droge huid

Vanaf mijn jeugd last van constitutioneel eczeem, iedereen die ook maar iets ermee te maken heeft weet hoe irritant en vervelend dit is. Na enkele behandeling bij u was er al een duidelijke verbetering en nu geen last meer.

28/04/2011

Hans Schoffelen

Kerkrade

 

Verslaving (roken)

Zoals beloofd, zou ik als het goed ging en naar drie maanden nog altijd niet zou roken, een berichtje plaatsen op uw gastenboek. Hetgeen ik nu dan ook met veel plezier doe. Van twee pakjes sigaretten per dag naar NUL, sedert drie maanden totaal geen behoefte meer gehad aan een sigaret en rook dus niet meer. Heb weer zin om iets te ondernemen / sporten (krijg weer lucht) en voel me duidelijk energieker.

26/04/2011

Frits Geilen

Hoensbroek

 

Maagzuur / maagpijnen

Zoals met u afgesproken ook van mij een paar woordjes in uw gastenboek. Ik heb meer dan 8 jaar last gehad van maagpijnen / maagzuurbranden. Ik heb alles geslikt wat maar mogelijk was en tal van scopieen gehad. Nu op dit moment voor 80% minder last (eindelijk) en hoop uiteindelijk totaal er vanaf te komen. Tot nu toe in ieder geval al bedankt.

18/04/2011

Douvermans

Heerlen

 

Exzeem en droge huid

Bedankt voor uw (natuurlijke) zalf, na enkele dagen resultaat en nu geen last meer.

16/04/2011

Mevr. D.Dirks

Amstenrade

 

Maag & darmen

Na de bevalling van onze zoon inmiddels 7 jaar geleden. Begonnen mijn problemen met het darmstelsel (pijnen,krampen,obstipatie etc.) Na uw behandelingen heb ik geen problemen meer, zoals afgesproken een paar regeltjes/bedankje in uw gastenboek. Danielle

14/04/2011

Van Der Broek

Nuth

 

Migraine

Na jaren bijna wekelijks hoofdpijn/migraine te hebben gehad ben ik nu klachtenvrij. BEDANKT

06/04/2011

pauline lechanteur

sittard

 

na een jaar nog altijd pijnvrij

dr lijesen, Nu een jaar na de behandeling bij u heb ik nog altijd geen pijnklachten meer in de rug. Ik heb gelukkig geen beperkingen meer. Super bedankt.

04/04/2011

Kleinmans

Maastricht

 

Hooikoorts

Hooikoorts, ieder jaar weer opnieuw last van deze onaangename aandoening, tranende en geirriteerde ogen, lopende neus en een hoop zakdoeken verbruikt. Ik ben nu drie jaar (nu nog uit voorzorg) bij u onder behandeling en nooit meer last gehad.

31/03/2011

D. Thomissen

Maastricht

 

stoppen met roken

Begin dit jaar werd ook ik getriggerd middels dit gastenboek om te stoppen met roken. De overweldigende reacties in dit gastenboek gaven mij het laatste duwtje om een afspraak te maken. Mijn eerdere poging om te stoppen was mislukt, daar ik meerdere kilo's was bijgekomen. Nu 3 maanden later kan ik vol trots zeggen dat ik een niet- roker ben. Succesvol gestopt zonder een kilo te zijn aangekomen. Er is geen enkel verlangen naar een sigaret, ook zoek ik geen vervanging in het eten. Ik behoor definitief tot de groep niet- rokers. Mijn dank gaat uit naar Dhr Leijsen en zijn team.

29/03/2011

Jean Packbier

Geleen

 

Tekst en uitleg - luisterend oor

Geachte heer Lijesen, wat mij versteld heeft doen staan tijdens de intake was uw luisterend oor uw geduld, maar zeer zeker uw tekst en uitleg. Hoe vreemd het ook mag klinken, na uw uitleg van wat er hand was, wat ik mankeerde voelde ik me al meteen 'beter'.

25/03/2011

Annemiek Gevers

Limbricht

 

14 kilo afgevallen

Ik ben door de acupunctuur behandelingen nu 14 kilo kwijt op 3/4 jaar en eigenlijk zonder enige moeite. Heb beduidend meer energie en voel mij totaal gewoon stukken beter in mijn vel.

25/03/2011

M Heuts-Fransen

Landgraaf

 

Geweldig niet verwacht

Spreek nu als echtgenoot 7 weken geleden zat mijn vrouw totaal futloos ,geen energie, meer thuis Door kennis naar de Hr Lijesen verwezen Is nu klein miracel gebeurt Mijn vrouw nu 80% op oud niveau en blaakt van energie,moet haar nu temperren Door DESKUNDIGE behandelingen verricht door de Hr Lijessen Met alles word iedereen op gemak gesteld.,geweldige service verricht charmante secretaresse Daar is echt nog de oude motto , geen woorden maar daden Bedankt Marlies & Rinus

22/03/2011

Westerhoven

Maastricht

 

Zeer moeilijke stoelgang

Na mijn bevalling inmiddels 4 jaar geleden zeer veel last van obstipatie gekregen, soms kon ik maar een keer per week naar het toilet. Na 9 behandelingen kan ik weer als vanouds, neemt u van mij aan, dat dat een heerlijke ervaring is, geen buikpijnen en of steken in de buik meer.

15/03/2011

A. Debets

Kerkrade.

 

Tinnitus.

Ruim een jaar geleden ben ik begonnen met de behandeling voor mijn tinnitus ( oorsuizen) bij dhr. Lijesen. Dit nadat de KNO arts zei dat ik hiermee maar moest leren leven. Ik ging niet bij de pakken neerzitten en vertrouwde op de behandelingen van dhr. Lijesen. Na dik een jaar is mijn tinnitus een paar "millimeter" minder geworden. Ik had niet alleen oorsuizen maar eigenlijk hoofdsuizen. Behandeling van tinnitus maar ook andere ziekten/kwalen door dhr. Lijesen vergen tijd en rust. Gun je lichaam om te herstellen en dwing niets af. Ook al duurt het 3 of 5 jaar dat je behandeld wordt. Stel je voor dat je van je kwaal wordt verlost. Denk aan het spreekwoord: Tijd heelt alle wonden. Ik ben al tevreden met het feit dat mijn tinnitus iets draaglijker is geworden. Ik kan er nu mee leven maar wel op mijn manier en niet op de manier zoals de KNO arts dat bedoelde. Veel succes allen voor de toekomst en houd vol!!

15/03/2011

D Jacobs

landgraaf

 

slapeloosheid

Ik heb een dochtertje van bijna 4 jaar,ze heeft een hele moeilijke start gehad.Sinds haar geboorte kan ik de nachten dat ze heeft doorgeslapen op 1 hand tellen.Ze is nu sinds 2 weken in behandeling en heeft hiervan 8 nachten doorgeslapen!!! Wat een prestatie! Heel erg bedankt namens een uitgeruste moeder en haar slapende dochter.

04/03/2011

Sjef Gijzen

Beek

 

Migraine

Na meer dan 8 jaar minstens twee keer per maand migraineaanvallen te hebben gehad (3-4 dagen), dank uw behandelingen geheel klachtenvrij.

03/03/2011

Mevr. Schreurs

Maastricht

 

Manische depressiviteit

Manische depressiviteit, een meer dan ernstige ziekte, je ziet niets aan de buitenkant en de sociale omgeving begrijpt er dan ook totaal niets van. Je durft nergens meer naar toe sluit jezelf het liefst op en ziet het leven niet meer zitten. Je bent volledig afhankelijk van je partner die je er doorheen moet slepen. Zelf heb je daar geen enkele behoefte aan, laat me maar, laat me met rust waarom voel ik me zo, moet ik echt zo verder? 's Avonds naar bed gaan in de hoop dat er geen morgen meer is, maar je wordt toch weer wakker en de eeuwig durende dag begint weer. Verplicht volstoppen met de ene tablet naar de andere, de dag gaat maar niet voorbij, ik verlangde zo naar de avond zodat ik weer naar bed kon in de hoop dat het morgen misschien weer beter is. Zo heb ik me jaren gevoeld, rond gelopen als een zombie, ik had ook goede momenten zeer zeker, echter deze werden steeds minder. Iedere dag dat gevecht ik werd er echt moe van en heb in het verleden met regelmaat verlangt naar eeuwig durende rust. Ik kan mijn dank dan ook niet echt onder woorden brengen, nu ik me weer mens voel geniet ik letterlijk van alles, zelf de allerkleinste dingetjes. Ik pluk nu de dag en voel weer wat leven betekent.

25/02/2011

Frans

Bunde

 

Angsten & Paniekaanvallen

Sedert jaren angst& paniekaanvallen gehad, ik voel me als herboren, slik geen medicatie meer en het leven lacht me weer toe.

22/02/2011

J.Schulten

Born

 

Ontstekingen en vermoeidheid

Jarenlang chronische voorhoofdsholteontstekingen en was constant vermoeid, voel me momenteel als herboren. Jacqueline

21/02/2011

Mevr. Dirven

Sittard

 

Afvallen

Momenteel ben ik 22 kilo afgevallen dank zij uw hulp.

10/02/2011

Mevr. van de Berg

Sittard

 

Diverse lichamelijke ongemakken

Beste mijnheer Lijesen, ik wil U hartelijk bedanken voor de goede hulp en zeer zeker ook voor Uw luisterend oor.

02/02/2011

Guido Lecok

Punta Cana Dominicaanse Republiek

 

Guido

Hoy Kerel hier een schrijven met de groeten uit Punta Cana Dominicaanse Republiek. Veel plezier daar in het koude land hier is het maar 32 graden C in de schaduw. Vriendelijke Groeten Guido

21/01/2011

Gabrielle Kengen

Maastricht

 

Depri - lusteloos /vermoeidheid

Iedere winter/najaar had ik last van wisselende stemmingen of depressiviteit, ik voelde me gewoon mezelf niet, alsof er iets vreemds met mijn lichaam aan de hand was en constant doodvermoeid. Ik kon het niet onder woorden brengen dat gevoel, het was er gewoon. Ik heb enkele behandelingen bij u gehad en ik voel me weer een 'normaal'mens c.q. mezelf. Als de volgende keer weer zo een periode aanbreekt ben ik de eerste die weer bij u op de stoep staat. Gabrielle Kengen

21/01/2011

Mw B.

Stein

 

Goed bevallen

Mbv 3 hypnose behandelingen en een fotobehandeling voor de 2de maal een goede en snelle bevalling gehad. Geen pijnbestrijding nodig en deze keer helemaal geen complicaties. We zijn blij en trots met onze gezonde zoon. Super. Hartelijk dank!

17/01/2011

Michelle Yen

New York

 

Lecture

I am pleased to have caught your lecture at the Long Island Jewish hospital. The Lecture was inspiring and informative. There was a great deal we learned about the Healing power of acupuncture. I was surprised that many diseases and stress can be Controlled and eliminated with the use of acupuncture. We really appreciate your Time even though your stay in New York was for a brief. My colleagues and I are Looking forward to your lecture in the University of Queens and are extremely Confident that this will also be as delightful as the last. Thank You Doctor Lijesen MichelleYen

16/12/2010

H.Cornelissen

Sittard

 

Pijnen onderrug

Na jaren lang geleden te hebben aan pijnen in mijn onderrug uitstralende naar de benen ben ik nu dank zij u pijnvrij. mvrgr Harold Cornelissen

12/12/2010

Akkermans

Born

 

Migraine / vermoeidheid

Na jaren migraine en verdere lichamelijke ongemakken waaronder onder ander vermoeidheid een van de klachten was ben ik momenteel geheel klachtenvrij. Met een vriendelijke groet Peter Akkermans

02/12/2010

Mevr. A. van der Broeck

Breda

 

Ongeloofelijk goed gesprek

Een gesprek met U gehad niets meer of minder en alleen al dat gesprek met U heeft mijn leven op dit moment al totaal veranderd.Ten eerste had u de tijd voor mij, maar nog belangrijker; U luisterde naar mij, daarnaast heeft U heeft een directe en voor de patient een begrijpelijke benadering van het probleem / aandoening. Zonder moeilijke woorden, gewoon Nederlands. De tekst en uitleg die u gaf, het hoe, wie en waarom, heeft mij nu al zo goed gedaan dat ik me ondanks de aandoening stukken beter voel. Ik ben zeer benieuwd naar de reactie van mij op uw behandeling. Maar ik heb het volste vertrouwen erin dat ik binnen de door U gestelde termijn van 5 behandelingen positief zal reageren. Hoogachtend Annie van der Broeck

25/11/2010

B. Laven

Kerkrade

 

Slijmbeursontsteking

Maanden pijn gehad aan mijn rechter heup Dank zij u, hebt u mij verlost van de slijnbeursontsteking aan de rechter heup . Hartelijke dank.

23/11/2010

Harrie Lutjens

Hoensbroek

 

Tinnitus

Na 14 jaar geen ruis of brom meer in de oren een helder hoofd nu BEDANKT!

14/11/2010

Dhr.Meurders

Brunssum

 

Migraine

Na 17 jaar minimaal 2 keer per maand migraine te hebben gehad ben ik nu bevrijd van deze verschrikkelijke periode.

08/11/2010

Dhr. H-J Verhagen

Brunssum

 

Burned-Out

Bij u gekomen met een burned-out en de daaraan gerelateerde klachten, het ergste was wel de altijd durende vermoeidheid, ik was al moe als ik opstond. Langzaam maar zeker zakte ik weg in onverklaarbare klachten, was het een 'over'diende zich de andere klacht al aan. Ik wist op het laatst niet meer waar ik het zoeken moest. Ik vond na maanden eindelijk hulp bij u en ben daarvoor zeer zeker erg dankbaar, zoal beloofd vertel ik het zeker voort en bij deze een bedankje in uw gastenboek. Hendrik-Jan Verhagen

30/10/2010

Monique

Landgraaf

 

Vliegangst

Dankzij dhr. Lijesen ben ik van mijn vliegangst afgekomen. Ik zat totaal ontspannen in het vliegtuig en heb zelfs nog naar buiten gekeken en genoten van de daling

29/10/2010

Mevr.Zafarin

Landgraaf

 

Alcoholverslaving & de daarbij behorende problematiek

Sinds jaren was mijn broer aan de alcohol verslaafd mede dankzij uw behandelingen is mijn broer verlost van zijn verslaving en drinkt geen druppel meer. Het verlangen / de drang naar alcohol is er totaal niet meer. Hartstikke bedankt namens ons allen. Zijn zus Miets

29/10/2010

Mevr.Hendriks

Voerendaal

 

Fybromyalgie / constant pijnen

Na enkele behandelingen al resultaat, nu totaal geen pijnen meer, meer dan bedankt. Gerda Hendriks

14/10/2010

Roos

Maastricht

 

Hielspoor

Meer dan 2 jaar heftige pijnen door de aandoening hielspoor, hierdoor werd ik in alles belemmerd. Momenteel nergens meer last van en een hele grote bedank hiervoor. groetjes Roos

11/10/2010

S.K.

Landgraaf

 

Erectie problemen en de gevolgen hierdoor

Wekenlang nagedacht over uw vraag, zet het aub op mijn site zodat anderen te weten komen dat er iets aan het probleem gedaan kan worden. Nou u zult wel begrijpen dat ik daar niet zo op stond te springen om eventjes aan iedereen te vertellen dat ik erectie problemen gehad heb er rust hier toch een behoorlijk taboe op. Maar het bleef toch knagen en ik wilde mijn lotgenoten toch helpen, dus zocht ik naar een mogelijkheid om dit toch te doen in het belang van anderen. Eigenlijk was het heel eenvoudig ik doe het 'anoniem', althans met initialen; ik heb dank zij uw behandelingen geen last meer van erectiestoornissen en slik of gebruik hiervoor geen hulpmiddelen meer. Mijn huisarts heb ik ook op de hoogte gebracht, ik hoef immers geen medicatie (viagra's) meer. Hoogachtend, S.K.

07/10/2010

Gorissen

Beek

 

maag&darmen

Geruime tijd last gehad van mijn maag en darmen, onderzoeken etc. gehad niets te vinden. Ik had stress en daardoor een PDS (prikkelbaar darm syndroom), jammer niets aan te doen let op uw voeding vermijdt stress en verder: leer er maar mee leven. Nou daar sta dan en nu? Ik kon niet verder zo constant pijn en of buikloop etc. Verwezen door de fietsenmaker (geen joke) naar u, ook hij was bij u geweest, hij zei letterlijk als Lijesen je niet kan helpen dan kan niemand het meer. Zoveel vertrouwen had hij in u en: ik nu ook! Ik voel mijn darmen totaal niet meer, geen krampen niets meer, ben een stuk fitter en ook stukken prettiger in de omgang, althans dat vinden de anderen om mij heen. In het kort veel respect voor u en de aanpak en: BEDANKT!!! Willem Gorissen

04/10/2010

Dhr. H. Zelissen

Roermond

 

Polyneuropathie

Jaren lang last van een scala van klachten varierende van tintelingen, prikkelingen tot stevige branderige pijn. Doordat alles pijn deed ging ik minder bewegen en ik kreeg daardoor ook nog een spieratrofie, mijn spierstelsel werd steeds zwakker en dunner. Ik heb daadwerkelijk half Nederland afgelopen om mar iets resultaat te boeken, al was het maar iets vermindering van de altijd durende pijnen. Na de eerste behandeling bij u voelde ik dat er 'iets'gebeurde en gelukkig zijn we doorgegaan met de behandelingen. Ik ben niet 100% pijn vrij maar wel 95% en daar ben ik u maar dan dankbaar voor, ook een woordje van dank voor uw lieftallige en zeer behulpzame secretaresse.

30/09/2010

A.Tillmans

Stein

 

Chronisch vermoedheidssyndroom (CVS)

Jaren last van onverklaarbare vermoeidheidsverschijnselen, na ontzettend veel onderzoeken kreeg ik te horen dat ik CVS had. Als ik lichamelijk werk had gedaan dan moest ik 1 tot 2 dagen echt bijkomen. Het was eigenlijk sluipend gekomen en langzaam een deel van mezelf geworden. Mensen die dit niet hebben weten niet hoe ernstig dit is, je ziet niks aan me maar het is er wel. Ook het commentaar om je heen, stel je niet aan kom op je bent toch geen watje, je ziet er toch goed uit etc. De behandelingen hebben even geduurd maar het resultaat is erna: IK VOEL ME WEER KLASSE!!! en werk weer.

Eerste Vorige Volgende Laatste