M.G.M.H. LIJESEN PH.D.

DOCTOR OF PHILOSOPHY IN ALLIED HEALTH SERVICES

Tijd voor kwaliteit

Gastenboek

gastenboek gesloten

20/06/2006

Claessen

Sittard

 

perfecte hulp

Ook ik wil u bedanken voor de perfecte hulp (psoriasis en gewrichtsklachten) , voel me een compleet ander mens en ga eindelijk eens genieten van mijn vakantie. Nogmaals Bedankt!!!

25/05/2006

Broers

Nuth

 

Allergie

Totaal GEEN LAST MEER van mijn allergie/hooikoorts, wat een opluchting en dat zeker voor een tuinman.

22/05/2006

Aalmans

Geleen

 

darmklachten /lage rugpijn

Lage rug pijnen en last van mijn darmen, alles doorlopen ziekenhuis in en uit, kilo's tabletten gegeten en nooit resultaat gehad. En nu GEEN last meer, dank zij uw behandelingen. BEDANKT! eindelijk iemand gevonden die mij wel geholpen heeft.

22/05/2006

Aalmans

Geleen

 

Lage rugpijn

Lage rug pijnen en last van mijn darmen, alles doorlopen ziekenhuis in en uit, kilo's tabletten gegeten en nooit resultaat gehad. En nu GEEN last meer, dank zij uw behandelingen. BEDANKT! eindelijk iemand gevonden die mij wel geholpen heeft.

18/05/2006

Gerritsen

Heerlen

 

BURNED-OUT

Burned-out, totale disharmonie, constante pijnen en noem maar op, ieder stempeltje gehad. Daar liep ik al enkele jaren mee rond, hetgeen achteraf niet noodzakelijk geweest was indien ik een goede behandeling gehad zou hebben. Want na enkele behandelingen van uw "GOUDEN HANDEN" begon ik me al anders/beter te voelen. Heb mijn leven weer op kunnen pakken, Bedankt alvast! en tot de volgende behandeling

18/05/2006

Gerritsen

Heerlen

 

BURNED OUT

Burned-out, totale disharmonie, constante pijnen en noem maar op, ieder stempeltje gehad. Daar liep ik al enkele jaren mee rond, hetgeen achteraf niet noodzakelijk geweest was indien ik een goede behandeling gehad zou hebben. Want na enkele behandelingen van uw "GOUDEN HANDEN" begon ik me al anders/beter te voelen. Heb mijn leven weer op kunnen pakken, Bedankt alvast! en tot de volgende behandeling.

13/05/2006

Haseldonk

Heerlen

 

geen sigaret meer

Van meer dan 1 pakje per dag, naar geen enkele sigaret meer en niets aangekomen of andere problemen. Mijn dank!

13/05/2006

Haseldonk

Heerlen

 

Gestopt met roken :-)

Van meer dan 1 pakje per dag, naar geen enkele sigaret meer en niets aangekomen of andere problemen. Mijn dank!

09/05/2006

Emile Smits

Gulpen

 

ik voel me stukken beter

Ik ben nog niet klaar met de behandeling voor mijn hooikoorts, maar nu al na 3 behandelingen voel ik me stukken beter.

09/05/2006

J. van Dijk

Arnemuiden

 

geen last meer van mijn rug

Bedankt voor de geweldige behandeling. Sinds de behandeling totaal geen last meer van mijn rug!

27/04/2006

John Gruissen

Eygelshoven

 

pijnlijke gewrichten

Ook ik wil u een bedankje geven, ik heb na jaren geen last meer van mijn pijnlijke gewrichten. BEDANKT!!!

18/04/2006

Stevelmans

Kerkrade

 

ONGELOOFLIJK

De kinderen naar school gebracht (zelf) dat wat ik vroeger onmogelijk kon, er moest altijd iemand mee, ook naar de winkel en noem maar op. Geen angsten meer ONGELOOFLIJK maar waar, iedereen vind mij zeer positief veranderd, ik heb mijn leven weer kunnen oppakken.

13/04/2006

Smeling

Sittard

 

totale lichamelijke disharmonie

Totale lichamelijke disharmonie, met een scala van klachten bij u gekomen, binnen enkele behandelingen voelde ik me nu al een compleet ander mens worden. Ik boek duidelijke vooruitgang alvast bedankt.

08/04/2006

Schaapsma

Geleen

 

ik voel me weer een nieuwe mens

Jaren last van de rug gehad, fysiotherapie-manueletherapie-corset alles gedaan wat ze me vertelden huisarts-specialist en noem maar op bezocht. Na 8 behandelingen voel ik me weer een nieuw mens, ik kan mijn rug weer belasten, fatsoenlijk slapen en weer alles doen. Dus ook van mij mijn hartelijke dank. Met vriendelijke groet; Sjohn Schaapsma

04/04/2006

Sijsterrmans

Borgharen

 

Snelle adequate hulp

Wij willen u ook bedanken voor uw snelle en adequate hulp.Jaren veel pijnen gehad veel verschillende medicijnen geslikt en nu niets meer.

03/04/2006

Mevr. Bergman

Tilburg

 

postnatale depressie

Mijn zoontje ligt nu in bed en ook ik wil even mijn verhaaltje kwijt op uw site, om anderen misschien het laatste zetje te geven, iets te doen aan hun klachten. Voor mijn gevoel is er voor iedereen iets te doen, als men hiervoor maar de tijd neemt of moeite wil doen. Vanuit een diep dal: een PND (post natale depressie), iedereen die dit meegemaakt heeft weet wat voor een hel dat is vooral het onbegrip van familie en vrienden, er weer totaal bovenop gekomen. Vandaag mijn laatse behandeling gehad. Nogmaals bedankt voor uw luisterend oor, en de genomen moeite. Voordat ik weer eens (te)snel naar een tablet zal grijpen zal ik eerst denken aan uw uitspraak. "Het slikken van tabletten/medicijnen wordt te veel gezien als tandenpoetsen, 3 x daags na het eten" En verzorg het doktertje in je zeer goed, verwaarloos je lichaam niet.

20/03/2006

Anoniem

Valkenburg

 

Er was geen uitweg meer

Na jaren lang aan de alcohol verslaafd te zijn geweest, was er geen uitweg meer voor mij,er moest iets gebeuren wilde ik menswaardig blijven leven de drank maakte mij als een sluipmoordenaar letterlijk kapot. Het verstoppen van de drank het liegen(even iets halen etc)daar ging zowel ik als mijn gezin kapot aan. Ik had geen leven en ook mijn dierbaarste naasten niet, helaas zag ik dat toen niet. Ik heb mijn leven gedeeltelijk vergooit, nu na jaren verslaafd te zijn geweest ben ik DANK ZIJ U al meer dan een jaar clean. Ik drink geen druppel meer zonder enige moeite en zie nu pas hoe mooi het leven kan zijn. Namens vrouw en kinderen maar zeer zeker ook namens mezelf heel hartelijke dank voor uw steun en behandelingen. Ik zal zeer zeker zoals u adviseerde in het begin nog altijd iedere 3 maanden blijven terug komen ter controle. U zult begrijpen dat ik anoniem wil blijven in dit geval maar ik wilde dit wel even laten weten maar het liefste nog het van de daken schreeuwen.

17/03/2006

Janssen

Vaals

 

ik voel me stukken beter

Van minimaal anderhalf pakje sigaretten per dag naar geen enkele meer. Ik had nooit gedacht er ooit vanaf te komen, ik wilde dit wel al jaren maar het lukte nooit. Nu wel en ZONDER problemen, meer lucht niet dikker geworden en ik "stink" niet meer. Ik voel me in totaliteit stukken beter. Mijn hartelijke dank hiervoor

14/03/2006

Christiaans

Eindhoven

 

fantastisch gevoel

Meer dan bedankt voor uw hulp, ik durf weer de straat op winkelen en onder de mensen te komen. En: we gaan dit jaar met zekerheid op vakantie, na jaren, dit is een fantastisch gevoel. Met vriendelijke groet Brigitte Christiaans

06/03/2006

Barends

Gulpen

 

maanden pijn en onbegrip

Van onze kant ook een bedankje voor uw behandelingen, het gaat eindelijk weer eens (na maanden pijn en onbegrip)goed. Thanks!

25/02/2006

Smeets

Maastricht

 

sinds jaren zonder migraine

Vanavond voor de tweede dag Carnaval vieren, sinds jaren ZONDER migraine en tot op vandaag nog niet gerookt, ook niet met drank op en dat al meer dan 11 maanden. Prettige Carnaval ook voor u.

23/02/2006

Barends

Echt

 

ondersteuning en behandeling

Meer dan een pakje per dag roken en nu GEEN ENKELE meer zonder problemen ongelooflijk. Bedankt voor de ondersteunung en behandelingen, dit had ik wel gehoopt maar niet verwacht.

20/02/2006

Erens

Sittard

 

Ten einde raad

Ten einde raad bij u terecht gekomen, ik heb geen behandelingen gehad. Maar wel: na bijna 2 jaar om hulp "geschreeuwd" te hebben, een correcte verwijzing naar iemand die mij wel kon helpen. Heel hartelijk bedankt.

18/02/2006

Bergmans

Meerssen

 

Een totaal wrak

Van een totaal wrak (pijnen,depri,totale disharmonie) naar een normaal leven toe gegaan door uw behandelingen. BEDANKT!!!

16/02/2006

Carissen

Geleen

 

hooikoorts, een zware last

Hooikoorts een zware last, echter door uw behandelingen gaat het prima met mij. Uiteraard kom ik dit jaar ook weer als voorzorg, ik wil niet de zomer ingaan met klachten. groetjes Karin

09/02/2006

Roberts

Geleen

 

ADHD

Ook ik/wij willen even reageren, 13 jaar geleden werd ons eerste kind geboren een fantastische gezonde stevige levendige zoon.Na enkele jaren (9) werd ons verteld dat ons levendige kind ADHD had. Het zou geen probleem zijn het was geen ernstige ziekte en met medicijnen goed te behandelen. Niet dus!!! Onze zoon werd volgestopt met medicijnen (ritalin) en verwezen naar een psycholoog voor gesprekken. Wij wisten niet hoe we het hadden onze kleine dreumel nu al aan de medicijnen voor zijn leven lang. Zijn broertje en zusje wisten het af en toe ook niet meer, hij was altijd zo druk etc. we moesten ook geregeld op de school komen, omdat onze zoon "onhandelbaar "was volgens de leerkrachten. Het was zelf zo erg volgens de school dat hij van de school af zou moeten, de school had geen oplossing en/of middelen om "zulke" kinderen te begeleiden (diep treurig). Gelukkig zijn wij destijds bij u terecht gekomen en uw behandelingen, hadden al snel resultaat,we zagen langzame vooruitgang en hebben volgehouden. Onze zoon zit nu op voortgezet onderwijs ZONDER problemen en heeft hij zijn innerlijke rust. Als trotse ouders kunnen wij u mededelen dat hij momenteel tot de beste van de klas hoort. Groetjes Fam. Roberts

03/02/2006

v.d. Ven

Brunssum

 

ik voel me weer top

Wederom een mooi artikel gelezen over u, waar ik me volledig in kan, of beter gezegd kon herkennen, want ik voel me weer op en top. In jaren niet zo goed gevoeld. mvrgr Harold.

30/01/2006

Dhr. Beaurmonte

Maastricht

 

onverklaarbare pijnen in het hele lichaam

Ook namens mij/ons een bedankje, voor uw goede en professionele hulp, ook ik liep sedert jaren met onverklaarbare pijnen ddor heel mijn lichaam. En als zo velen had ook ik de stempel gekregen van: u heeft Fibromyalgie wij kunnen niets meer voor u doen u moet er maar mee zien te leven. De wereld stort dan voor je in, maar gelukkig had ik uw adres gekregen. Ik kan nu daadwerkelijk weer alles wat ik voorheen door de constante pijnen niet meer kon. Het meest verbaasde me nog de behandeling via een foto, zodra ik ook maar weer iets voel weet ik nu waar ik zijn moet. nogmaals BEDANKT!!!

30/01/2006

Gerard Extra

Heerlen

 

migraine

Ik kom zojuist terug van het sporten en kom uw site tegen op internet. Ook ik vind het leuk en gepast om eventjes mijn verhaaltje te doen op uw site. Het is inmiddels weer 4 jaar geleden dat ik na uw behandelingen uit de W.A.O. gekomen ben ik was "verdoemd" de rest van mijn leven met ongelooflijke hoofdpijnen (migraine)en onverklaarbare pijnen door heel mijn lichaam, te leren leven. Althans dat was de reactie van zowel mijn huisarts als de specialisten, het moest volgens hun psychisch daar ze niets konden vinden. Ik moest maar rust zoeken en ander werk, achteraf gezien wat een kolder. Ik ben goddank bij u terecht gekomen, en u we zijn begonnen met acupunctuur behandeling, ik weet nog dat u zei: verwacht resultaat van mij maar geen wonderen ik zal mijn uiterste best doen om een oplossing te vinden voor uw probleem. En dat heeft u daadwerkelijk gedaan, ik was binnen een jaar weer een ander mens, en heb uit eigen beweging mijn werk weer hervat want ik was veel te jong (destijds 26) om mijn levenlang in de W.A.O te blijven zitten. U kunt zich waarschijnlijk mij niet meer herinneren maar ik en vele anderen u wel, dus ook van mij nogmaals BEDANKT.

21/01/2006

Mevr. Ariens

Roermond

 

slaapproblemen

Bedankt ook namens ons voor uw hulp bij mijn slaap problemen, kan nu weer fatsoenlijk slapen en wordt weer uitgerust wakker.

10/01/2006

Dirix

Posterholt

 

een positieve toekomst

Vanmorgen was ik gelukkig weer bij u voor een behandeling van mijn zeer onaangename huisziekte psoriasis, het gaat langzaam maar ik zie en voel verbetering. (minder roodheid en schilfers) Tot nu toe had ik alles er al voor gedaan maar niets hielp, ik heb het volste vertrouwen in uw behandelingen en zie de toekomst dan positief tegemoet.

10/01/2006

Brigitte van Sloun

Maastricht

 

ziekte van Meniere

Toen ik bij u kwam had ik niet veel hoop meer op herstel, daar ik overal al geweest was met mijn klachten. Het begon met een hoofdpijntje dat steeds erger en frequenter werd. Uiteindelijk kreeg ik te horen dat ik Meniere had en dat was niet het enige, ik werd er mismoedig van en de klachten werden maar steeds erger. Ramen dicht geen licht en/of geluid etc. mijn helelichaam werd zwakker en voelde mij een wrak. Ik ben blij dat ik de behandelingen bij u ondergaan ben nu kan ik weer mijn leven oppakken het gaat in zijn tottaliteit steeds beter met me in alle opzichten, mijn dank hiervoor. Voor zowel uw luisterend oor, als uw behandelingen. Indien ik wederom iets mankeer dan zal ik zeer zeker weer een beroep op u doen

30/12/2005

Boersma

Maastricht

 

na 10 jaar weer overal van genieten

Zojuist terug van een zeer ontspannen vakantie (na 10 jaar)voor het eerst weer eens echt kunnen genieten van alles, zonder last van het een of ander. Mijn/onze dank en wensen u en uw gezin alsnog prettige dagen en een gezond 2006 en moge al uw wensen uitkomen.

30/11/2005

Mevr. Beckers

Maastricht

 

ik kan weer genieten van het leven

Fibromyalgie een naam die ik kreeg voor mijn aandoeningen en dacht; eindelijk ze weten wat het is ik ben niet gek maar ik heb echt wat ik werd serieus genomen (dacht ik). Maar daarne begon de ellende pas echt. Toen ik vroeg om tekst en uitleg over mijn ziekte konden ze mij deze niet geven, laat staan iets voor mij doen. Ik kreeg een aantal goed bedoelde adviezen hoe ermee om te gaan ( en dat is juist wat ik niet wilde: ermee leren omgaan) en werd heen gestuurd. Ik kwam in een dip en zag het niet meer zitten, was er dan niemand die iets voor mij kon betekenen, met wat of hoe dan ook. Ze wisten nu toch wat ik had. Jawel u was er, luisterde en we begonnen aan mijn herstel te werken, het enige dat u mij beloofde is dat u uw best zou doen en dat heeft u : meer dan. Ik kan weer op visite, naar de stad zonder dat het een lijdensweg is. Ik kan zelfs weer lachen durf en kan weer genieten van mijn kleinkinderen, stoeien, met hun naar de speeltuin en hun oma die ze verdienen zijn. Bedankt!!! Prettige Feestdagen en een Gelukkig en Gezond 2006

13/11/2005

v.d. Berg

Weert

 

positieve uitslag specialist

We hebben een fantastisch weekend achter de rug, afgelopen vrijdag heb ik (dank zij uw behandelingen)een positieve uitslag van de specialist gekregen. Hij stond voor een raadsel, vond het verbluffend en begreep er niets van. Uiteraard heb ik hem uw adres gegeven. Dus ook van mijn/onze kant meer dan bedankt.

09/11/2005

v.d. Broek

Valkenburg

 

Bedankt!

Ook een bedankje namens mij voor de goede behandelingen.

05/11/2005

Fam. Geelen

Hoensbroek

 

scala van klachten

Met regelmaat en nooit tevergeefs een beroep op u gedaan, nog altijd bedankt voor uw genomen moeite en tijd.

03/11/2005

Fijen

Maastricht

 

ONGELOOFLIJK maar waar

Meer dan 15 jaar gelopen met kwaaltjes van hot naar haar gestuurd. Bij u tijdens de intake te horen gekregen wat de klacht/probleem was en ook nog door u perfect geholpen, ONGELOOFLIJK maar waar. Ik hoop dat meerdere "opgegeven" gevallen de weg naar u toe vinden.

03/11/2005

Theunissen

Heerlen

 

FIBROMYALGIE

Na jaren eindelijk een naampje voor mijn scala van aandoeningen; u heeft FIBROMYALGIE, ik denk gelukkig ze weten eindelijk wat ik heb nu een pilletje en ik ben weer gezond. DUS NIET na van alles en nog wat te hebben geslikt en gedaan werd mij doodleuk verteld leer er maar mee leven wij kunnen niets meer voor u doen. De wereld stortte voor mij in elkaar, in de bloei van mijn leven en nu moest ik oud worden (zo voelde ik mij al) met constante pijnen etc. Op aanraden van een medemens die met mij bij de huisarts in de wachtkamer zat ben ik Goddank bij u terecht gekomen. En nu ik kan het wel van de daken schreeuwen. IK LEEF WEER !!!

24/10/2005

Dhr. Dolemans

Heerlen

 

Gestopt met roken

Het is nu 6 maanden geleden dat ik voor het laatst gerookt heb. En ik rookte veel: 2 pakjes per dag

23/10/2005

Mevr. Bemelmans

Vaals

 

extreme migraine

Van het kastje naar de muur gestuurd en (te)veel medicijnen gehad, van iedereen kreeg ik iets anders. Behalve van U geen medicijnen maar wel een goede behandeling en mijn klachten(o.a. extreme migraine) waren binnen 2 maanden totaal verdwenen. Mijn dank hiervoor en zal het zeker rond bazuinen.

11/10/2005

Mevr. v.d. Ploeg

Margraten

 

nooit de moed opgeven

Ook ik geloofde niet meer in verbetering, gedenk er is altijd hoop. En als u zoals mij weer beter voelt dan denkt u ook had ik maar nooit de moed opgegeven en eerder andere hulp gezocht.

09/10/2005

W. Kelderman

Hoensbroek

 

ik voel me weer happy

Het is ongelooflijk na zoveel kwel en kommer weer happy te voelen, BEDANKT!!!

08/10/2005

hr. Smits

Heerlen

 

Zocht niet tevergeefs hulp

Ben blij u te hebben ontmoet, bedankt voor alles.

06/10/2005

Smeets

Heerlen

 

Pijnen Pijnen & nog eens Pijnen

Ook wij willen u bedanken voor de behandelingen, al is het bijna winter, voor ons schijnt weer iedere dag de zon.

04/10/2005

Peters

Heerlen

 

de dag door worstelen

Dagelijks opstaan en me de dag door worstelen dat was mijn lot, want de heren medici hadden mij verteld leer er maar mee leven. Tot een kennis van mij me op u attendeerde en zei niet geschoten is altijd mis. Met mijn zieltje onder de arm ben ik naar u toegekomen niet wetende wat me stond te wachten en zeer sceptisch. Ik voel me nu klasse ik kan het wel van de daken schreeuwen, ik ben inmiddels weer begonnen met werken. Bedant voor uw hulp.

04/10/2005

Stevens

Eindhoven

 

Huidproblemen

Ook ik mocht gebruik maken van uw kunnen waarvoor mijn dank.

04/10/2005

W. Janssen

Eindhoven

 

depressief,huilbuien, machteloosheid

Ook ik wil u nu al bedanken voor uw hulp, en andere mensen een zetje geven om de hoop niet op te geven. Blijf niet lopen met de klacht en leer er zeker niet mee leven, dat is wat men veelal te horen krijgt van de regulaire medici. Na mijn studie heb ik direct een goed betaalde baan aangeboden gekregen, ik dacht toen direct van dit is het. Een jonge vent met een salaris waar anderen minsten 2 maanden voor moesten werken, het probleem: ik moest me wel constant bewijzen, en dat brak me op. Je komt op een eilandje terecht, uiteraard mocht niemand dit zien of weten. Dus ik liep op mijn tenen en had dagelijks een "masker" op. Ik schaamde me voor hetgeen ik had, ik moest groot blijven de "man" blijven. Werd depressief en zag het niet meer zitten, huilbuien, machteloosheid etc. Een artikel dat ik maanden geleden eens gelezen en bewaard had, kwam ik bij het opruimen weer tegen,en maakte een afspraak. Met lood in mijn schoenen kwam ik naar mijn eerste afspraak, na veel omwegen,(u stelde mij direct op mijn gemak)vertelde ik mijn probleem. Het is nu al een paar maanden geleden onze eerste ontmoeting, maar ik voel en weet zeker dat ik binnenkort daadwerkelijk weer "normaal" zal kunnen functioneren zonder masker en zonder op mijn tenen te hoeven lopen.

29/09/2005

Schoonhoven

Heerlen

 

de zon schijnt weer

Voor ons schijnt het zonnetje na jaren ook weer, ook van onze zijde hartelijke dank.

27/09/2005

Gerritsen

Hoensbroek

 

weer zin in het leven

Ook ik heb weer zin om te leven en ga nu dus ook weer genieten van het leven. Want voor dat je het weet zit je in een dip en wordt je depressief zoals ook mij overkwam als een dief in de duisternis.

Eerste Vorige Volgende Laatste